Styrkelse af din vækst

– Har du et projekt?

Vores tjenester

Systemer

Oplev succes med vores holistiske løsninger, herunder avanceret ERP, POS, PIM, plugins, der kan tilpasses, kraftfulde analyser og vigtige backoffice-værktøjer til optimal vækst.
FIND UD AF MERE

Enheder

Udforsk vores enheder: Elektroniske hyldeforkanter, kiosker, POS-systemer, selvbetjeningsløsninger, dispensersystemer og Click and Collect-skabe for overlegen effektivitet og tilfredshed.
FIND UD AF MERE

Fuld service

Dyk ned i vores omfattende tjenester, der er skræddersyet til at styrke din virksomhed, strømline driften og fremme væksten.
FIND UD AF MERE

Bestil et opkald

Planlæg et opkald med vores eksperter for at diskutere skræddersyede løsninger, imødekomme dine forretningsbehov og frigøre dit fulde potentiale.
BOOK NU

Styrkelse af din succes

Oplev succes med vores holistiske løsninger, herunder avanceret ERP, POS, PIM, plugins, der kan tilpasses, kraftfulde analyser og vigtige backoffice-værktøjer til optimal vækst. Vores mission er at levere de færdigheder, den ekspertise og den erfaring, der kan hjælpe dig med at skabe vækst i din detailforretning. Med vores team af meget erfarne LS Retail & Dynamics 365 Business Central-arkitekter, -konsulenter og -udviklere kan vi hjælpe med at drive din detail-/hotelvirksomhed fremad og åbne nye muligheder.

Udnyt kraften i avancerede Systemer

Vores avancerede løsninger er designet til at styrke din virksomheds vækst. Ved at udnytte kraften i LS Central, Microsoft Dynamics 365 Business Central, Bluestone PIM, Power Platform, Lefio.ai, AGR Inventory og andre værktøjer, giver vi dig de strategier og løsninger, du har brug for til at tage kontrol over din virksomheds økonomiske sundhed. Vores tilgang giver dig viden og værktøjer til at træffe informerede beslutninger om din virksomheds fremtid.

Styrken ved styring af pengestrømme

Tag aldrig øjnene fra pengestrømmen, for den er virksomhedens livsnerve. Sund likviditetsstyring hjælper med at dække kortsigtede forpligtelser og styrke vækstambitioner. Effektiv likviditetsstyring kan hjælpe med at opdage potentielle økonomiske risici, før de rammer. Effektive strategier til styring af pengestrømme omfatter sporing af pengestrømstendenser, opretholdelse af sunde balancer, at finde sweet spots på lageret og at bruge digitale løsninger.

Din partner i succes

Vi har arbejdet med flere kendte og spændende brands. Derudover kan du finde nogle overbevisende eksempler på projektspecifikke brugerdefinerede funktioner, som vi har implementeret af kommercielle årsager, her. Hånd i hånd triumferer vi.

Blog om Systemer til detailhandlen

Succeshistorier

Vi har arbejdet med flere kendte og spændende brands.

Derudover kan du finde nogle spændende eksempler på projektspecifikke brugerdefinerede funktioner, som vi har implementeret af kommercielle årsager, her.

Go to Top